Onderhoud van uw tuin

De tuin is een verlengstuk van uw woning. Om de kwaliteit van uw tuin op peil te houden moet er wel enige aandacht aan besteed worden. Elke tuin vergt onderhoud, een onderhoudsvrije tuin bestaat niet, hooguit een onderhouds-vriendelijke of onderhoudsarme tuin.
Er zijn verschillende vormen van tuin onderhoud. Voor uw eigen tuinplezier raden wij u aan om in ieder geval één of twee keer per jaar, in het voorjaar en najaar, uw tuin te laten onderhouden.

Vele vormen van onderhoud!

Er zijn verschillende vormen van tuin onderhoud. Een gespecialiseerde manier van tuin onderhoud is het snoeien van bomen (kandelaren) of verwijderen van bomen. Inclusief het verwijderen van stam/wortels doormiddel van een kraan of stobbenfrees.

Voor en najaarsbeurten

Ook kunnen wij uw tuin een voor- en najaarsbeurt geven, om uw tuin geheel klaar te maken voor de zomer en winter. Dit houdt in:

  • Blad ruimen
  • tuin omspitten
  • snoeien
  • onkruid verwijderen
  • bemesten
  • groenafval afvoeren

Daarnaast kan Elferink Hoveniers ook uw gazon behandelen, zoals verticuteren en bemesten, zodat uw gazon er in de zomer mooi bij ligt.

Periodiek onderhoud.

Wij verrichten ook graag periodiek onderhoud aan uw tuin. Wij kunnen volledige tuin onderhouden inclusief bijvoorbeeld het maaien van uw gazon. Zo blijft uw tuin altijd in topconditie! Hiervoor is het mogelijk om samen een onderhoudscontract samen te stellen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om, wanneer u op vakantie bent, uw tuin te onderhouden. Zo heeft u de minste overlast en geniet u optimaal van uw tuin.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.


© Copyright Elferink Hoveniers