Technische werken

Technische werken kunnen uw tuin net dat stukje extra geven.
Denk aan technische werken zoals:

  • pergola’s
  • verhoogde bakken van hout of steen
  • schuttingen
  • terrassen
  • trappen
  • vijvers
  • tuinhuisjes
  • verrijdbare bakken

Deze werken kunnen uw tuin net dat beetje extra bieden, zodat het een geheel wordt.

Pergola’s

Een pergola is een mooie en leuke opvulling voor de tuin, bovendien krijg je door de hoogte een gebroken of juist weer ruimtelijk geheel. Wij helpen u graag met het uitzoeken en plaatsen van de juiste pergola in uw tuin.

Schuttingen/schermen

Schuttingen en schermen kunnen in verschillende vormen en maten geleverd en geplaatst worden. Met bijvoorbeeld geïmpregneerde, hardhouten of juist betonnen palen. Schuttingpanelen zijn er in vele variaties zoals verticaal, horizontaal, verticaal met of zonder motieven, hardhout of geïmpregneerd hout.
U kunt er ook aan denken om met gaas te werken, zodat u het gaas kunt laten begroeien met klimop of andere klimplanten. Deze manier van afscheiding is groen neemt weinig ruimte in beslag en geeft uw tuin een leuk effect.

Bakken/trappen

Om verschillende hoogtes in uw tuin te creëren kunt u gebruik maken van verhoogde bakken van hout of steen, dit kan net dat stukje meer effect geven aan uw tuin. Een trap in uw tuin kunt u op verschillende manieren en soorten materialen maken. Een trap, gecombineerd van hout en steen, kan bijvoorbeeld een mooi effect geven aan uw tuin.

Vijvers

Water maakt uw tuin visueel groter en maakt hem ook nog levendiger. Een vijver staat vaak in het middelpunt van uw tuin. Vijvers zijn er in verschillende vormen en maten, van strakke tot ronde vormen. U kunt vijvers volledig met stenen, planten of hout bekleden, maar eventueel kunt u ook kiezen voor een beekloop of waterval voor een extra effect.
Door de juiste combinatie van plek, diepte, pompen en planten te gebruiken kunnen wij een vijver maken zoals u dat wilt.

Wilt u geheel vrijblijvend de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op.


© Copyright Elferink Hoveniers